Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Airdrops

Wat zijn airdrops?

Steeds meer cryptoprojecten starten met een airdrop. Hiermee worden de eerst beschikbare tokens uitgegeven aan geïnteresseerde traders. In tegenstelling tot een ICO zijn deze gratis. Wat moet u doen om aan deze tokens te komen?

De reden van een airdrop is om voor een nieuw cryptoproject aandacht te creëren. Met een ICO kan dit natuurlijk ook, maar om deze op te zetten komt veel meer werk bij kijken. Veel kleine teams hebben hier niet de resources voor.

Daarbij trekt een ICO vooral traders aan die op zoek zijn naar een quick flip. Zodra de token op een exchange verschijnt, wordt deze verkocht. Dit is niet de beste manier om trouwe supporters aan te binden en geleidelijke degroei van het project te waarborgen. In crypto is het belangrijk om een sterke community op te bouwen en airdrop projecten hebben dan vaak een streepje voor.

Cadeautje voor investeerders

Een airdrop komt niet alleen bij de start van een cryptoproject voor. Ook lopende projecten verdelen soms gratis tokens aan investeerders van een munt. Dit is hun manier om hun supporters te bedanken voor de steun.

Hoe werkt een airdrop

Elke airdrop komt met zijn eigen regels. Vaak moet u bij een nieuw cryptoproject lid worden van hun Telegram groep, een Twitter bericht verspreiden of even een Facebookpagina liken. Vervolgens kan u dan uw publieke wallet adres achter om de tokens later te ontvangen.

De meeste airdrops komen van projecten die gebouwd zijn op het Ethereum platform. Hiermee worden dus ERC20 tokens uitgegeven. Deze kan u ontvangen op een wallet.

Loont het om aan een airdrop mee te doen?

Vaak kost het niet meer dan 2 minuten tijd om u in te schrijven voor een airdrop. Een kleine moeite dus, aangezien sommige airdrops zeer lucratief kunnen zijn. Zo waren de 10.000 BLUE tokens die u in oktober 2017 kon krijgen, drie maanden later maar liefst $20.000 waard.

Het is natuurlijk niet altijd zo’n groot feest. Maar een leuk zakcentje van rond de 200 euro per maand is geen uitzondering indien het project en de ingeschreven ICO-airdrops succesvol zijn.

Hoe kan ik meedoen?

Wij adviseren de volgende sessie, indien u meer te weten wilt komen omtrent ICO’s, Airdrops en het aanmaken van een bijhorend Wallet:

Goed voorbereid investeren in ICO's

Terug naar de Community page voor de laatste airdrops?

Klik hier

 
Copyright © 2020 Crypto Experts
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren