Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Blockchain


Bitcoin in vijf minuten: de Blockchain technologie gaat onze (samen)leving drastisch veranderen.

De technologie achter crypto currencies als Bitcoin gaat de rol van de traditionele vertrouwde partijen als banken, accountants, notarissen en overheden in de komende jaren onvermijdelijk en ingrijpend veranderen.

Onderstaande animatie over Bitcoin welke gepubliceerd is op http://bitcoinproperly.org is de eerste die specifiek ingaat op de technologie erachter: de Blockchain.

In vijf minuten wordt uitgelegd hoe de essentiele functies van de “vertrouwde derde partij”, ook wel “trusted third party” genoemd, via de Blockchain worden geautomatiseerd en wat de implicaties daarvan zijn.

Van Bitcoin naar Blockchain revolutie: Een internet van vertrouwen


Crypto Experts bezoekt en ontmoet regelmatig diverse blockchain gerelateerde bedrijven in Nederland. 
Als kenner in de markt weten wij precies waar zij zich mee bezig houden en waar ze u mee van dienst kunnen zijn.

Heeft u een (startend) bedrijf of organisatie en bent u benieuwd hoe blockchain uw business kan optimaliseren?

Op basis van blockchain kunnen nu al diverse bedrijfsprocessen, veiliger, transparanter, eerlijker, sneller, goedkoper en volledig geautomatiseerd worden. Denk dan bijvoorbeeld aan (gevoelige) dataverwerking, betrouwbare identificatie, (internationale) financiële transacties en diverse distributieprocessen.

Verschillende organisaties maken al gebruik van blockchainapplicaties om bovenstaande (externe) processen te stroomlijnen, transparanter te maken en fraude tegen te gaan. De blockchain kan straks het werk op zich nemen dat normaal door verschillende schakels in complex processen wordt gedaan. Zo worden processen korten en verlopen ze sneller.

Meer weten of een intakegesprek aanvragen?

Neem contact op met Crypto Experts voor een kosteloos intakegesprek. Wij zullen de verbeterpunten met u doornemen en u warm aandragen bij een voor u geschikte partner.

Klik hier!

 
Copyright © 2020 Crypto Experts
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren