Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Blockchain Business


Crypto Experts bezoekt en ontmoet regelmatig diverse blockchain gerelateerde bedrijven in Nederland.  Als kenner in de markt weten wij precies waar zij zich mee bezig houden en waar ze u mee van dienst kunnen zijn.


Heeft u een (startend) bedrijf of organisatie en bent u benieuwd hoe blockchain uw business kan optimaliseren?

Op basis van blockchain kunnen nu al diverse bedrijfsprocessen, veiliger, transparanter, eerlijker, sneller, goedkoper en volledig geautomatiseerd worden. Denk dan bijvoorbeeld aan (gevoelige) dataverwerking, betrouwbare identificatie, (internationale) financiële transacties en diverse distributieprocessen.

Verschillende organisaties maken al gebruik van blockchainapplicaties om bovenstaande (externe) processen te stroomlijnen, transparanter te maken en fraude tegen te gaan. De blockchain kan straks het werk op zich nemen dat normaal door verschillende schakels in complex processen wordt gedaan. Zo worden processen korten en verlopen ze sneller.

Meer weten of een intakegesprek aanvragen?

Neem contact op met Crypto Experts voor een kosteloos intakegesprek. Wij zullen de verbeterpunten met u doornemen en u warm aandragen bij een voor u geschikte partner.


Klik hier!

Aangeboden diensten:

 

Blockchain Academy

De opleidingen van Xurux fungeren vaak als startschot voor de eerste gedachten over mogelijke toepassingen binnen een bedrijf. Na het volgen van Foundation training kun je de verschillen tussen diverse blockchains duiden en kent de diversiteit aan mogelijkheden.

Lees verder

 

Blockchain & IOT: domeinnaam & website bouwen

Heeft u een bestaand bedrijf of wilt u een nieuw bedrijf starten die Blockchain of IOT diensten gaat aanbieden? Wij hebben de mooiste Blockchain en IOT gerelateerde domeinnamen in voorraad. Daarnaast kunnen we u helpen met het bouwen en schrijven van uw website!

Lees verder

 

4net Interactive

Met een team van strategen en developers ontwikkelen we decentrale apps die gebruik maken van blockchain technologie. Complexe administratieve processen leggen we vast in blockchains, op basis van consensusmodellen of algoritmes. Het resultaat: maximale cryptografische zekerheid, beveiliging en efficiëntie. Voor het opzetten maken we gebruik van frameworks als Hyperledger Fabric of het openbare Ethereum.

Lees verder

 

Mijn Vastgoed™

Mijn Vastgoed™ wil het voor iedereen mogelijk maken om in vastgoed te investeren. Daarom ontwikkelt Mijn Vastgoed een online platform waarop investeringen in individuele beleggingswoningen opgedeeld kunnen worden in blockchaintokens en aangeboden kunnen worden. De financiering voor de ontwikkeling van het online platform gebeurt door de uitgifte van dividend tokens. Deze tokens geven recht op dividend uit het bedrijf.

Lees verder

 

GUTS

GUTS maakt een einde aan ticketfraude en oneerlijke woekerprijzen. Wij maken het leven makkelijker voor organisatoren van allerlei events, artiesten, event locaties en, natuurlijk, iedereen die ooit een kaartje koopt. 

Lees verder

 

DAGCOIN

Dagcoin is een nieuw betaalmiddel, met rondom de munt een eigen economie. De munt maakt gebruik van de nieuwste technologie die schaalbaar is, veilig, eenvoudig in gebruik en wereldwijd te gebruiken.

Lees verder

 
Copyright © 2020 Crypto Experts
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren