Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

4net Interactive

Zo implementeert 4net blockchain technologie

Met een team van strategen en developers ontwikkelen we decentrale apps die gebruik maken van blockchain technologie.

Complexe administratieve processen leggen we vast in blockchains, op basis van consensusmodellen of algoritmes. Het resultaat: maximale cryptografische zekerheid, beveiliging en efficiëntie.

Voor het opzetten maken we gebruik van frameworks als Hyperledger Fabric of het openbare Ethereum.

Permissioned Blockchains

Daarnaast hebben we veel ervaring met het toepassen van permissioned blockchains. Hierbij kunnen gebruikers verschillende rollen hebben binnen een netwerk. Deze worden aangevuld met smart contracts, die instructies geven aan de input van de blockchains. We kunnen modulair gebruik maken van deze frameworks, maar ook maatwerk development is mogelijk.

Hosting van de Blockchainnodes of netwerken

4net verzorgt niet alleen applicaties op basis van smart contracts. Ook zorgen we voor de hosting van blockchainnodes of netwerken. Een platform kan worden gehost op volledige transparante public blockchains. Ook kan er voor worden gekozen worden om private blockchains toe te passen. 4net denkt altijd met je mee. Zo zorgen we dat de juiste oplossing wordt geïmplementeerd. Zo tillen onze experts uw development project naar een hoger niveau.

https://www.4net.com/

 

Blockchain Academy

De opleidingen van Xurux fungeren vaak als startschot voor de eerste gedachten over mogelijke toepassingen binnen een bedrijf. Na het volgen van Foundation training kun je de verschillen tussen diverse blockchains duiden en kent de diversiteit aan mogelijkheden.

Lees verder

 

Blockchain & IOT: domeinnaam & website bouwen

Heeft u een bestaand bedrijf of wilt u een nieuw bedrijf starten die Blockchain of IOT diensten gaat aanbieden? Wij hebben de mooiste Blockchain en IOT gerelateerde domeinnamen in voorraad. Daarnaast kunnen we u helpen met het bouwen en schrijven van uw website!

Lees verder

 

4net Interactive

Met een team van strategen en developers ontwikkelen we decentrale apps die gebruik maken van blockchain technologie. Complexe administratieve processen leggen we vast in blockchains, op basis van consensusmodellen of algoritmes. Het resultaat: maximale cryptografische zekerheid, beveiliging en efficiëntie. Voor het opzetten maken we gebruik van frameworks als Hyperledger Fabric of het openbare Ethereum.

Lees verder

 

Mijn Vastgoed™

Mijn Vastgoed™ wil het voor iedereen mogelijk maken om in vastgoed te investeren. Daarom ontwikkelt Mijn Vastgoed een online platform waarop investeringen in individuele beleggingswoningen opgedeeld kunnen worden in blockchaintokens en aangeboden kunnen worden. De financiering voor de ontwikkeling van het online platform gebeurt door de uitgifte van dividend tokens. Deze tokens geven recht op dividend uit het bedrijf.

Lees verder

 

GUTS

GUTS maakt een einde aan ticketfraude en oneerlijke woekerprijzen. Wij maken het leven makkelijker voor organisatoren van allerlei events, artiesten, event locaties en, natuurlijk, iedereen die ooit een kaartje koopt. 

Lees verder

 

DAGCOIN

Dagcoin is een nieuw betaalmiddel, met rondom de munt een eigen economie. De munt maakt gebruik van de nieuwste technologie die schaalbaar is, veilig, eenvoudig in gebruik en wereldwijd te gebruiken.

Lees verder

Copyright © 2020 Crypto Experts
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren