Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De Token Sales van Mijn Vastgoed™

Begin 2018 ging de website van Mijn Vastgoed online, een Nederlands blockchain initiatief. Op de website wordt een token sale aangekondigd die van start gaat op 1 juni 2018.

Investeren in vastgoed voor iedereen

In vastgoed investeren is op dit moment helaas niet voor iedereen mogelijk. Er zijn grote bedragen nodig om een succesvolle investering te doen; daarnaast is de vastgoedmarkt een ‘ons-kent-ons’ markt waar de meest rendabele woningen onderling worden verhandeld, om nog maar te zwijgen over onoverzichtelijke notaris- en financieringskosten. Crowdfunding op basis van blockchain heeft de potentie om een revolutie in deze markt te ontketenen.

 

Wat wil Mijn Vastgoed™?

Mijn Vastgoed wil het voor iedereen mogelijk maken om in vastgoed te investeren. Daarom ontwikkelt Mijn Vastgoed een online platform waarop investeringen in individuele beleggingswoningen opgedeeld worden in blockchaintokens en aangeboden kunnen worden. Gebruikers van het platform maken daarmee aanspraak op een deel van de huuropbrengst en meerwaarde bij verkoop. De blockchaintokens kunnen op het online platform aangekocht en verhandeld worden waardoor de klanten razendsnel hun beleggingen in vastgoed kunnen aan- en verkopen.

 

Public Token sale Mijn Vastgoed™

De financiering voor de ontwikkeling van het online platform gebeurt door de uitgifte van dividendtokens. Deze dividendtokens geven recht op dividend uit het bedrijf. Door op deze manier financiering op te halen maakt Mijn Vastgoed ook het investeren in de start-up voor iedereen mogelijk. De dividendtokens dienen niet verward te worden met de latere blockchaintokens die het investeren op het online platform in een beleggingswoning mogelijk maken.

Mijn Vastgoed

 

Blockchain Academy

De opleidingen van Xurux fungeren vaak als startschot voor de eerste gedachten over mogelijke toepassingen binnen een bedrijf. Na het volgen van Foundation training kun je de verschillen tussen diverse blockchains duiden en kent de diversiteit aan mogelijkheden.

Lees verder

 

Blockchain & IOT: domeinnaam & website bouwen

Heeft u een bestaand bedrijf of wilt u een nieuw bedrijf starten die Blockchain of IOT diensten gaat aanbieden? Wij hebben de mooiste Blockchain en IOT gerelateerde domeinnamen in voorraad. Daarnaast kunnen we u helpen met het bouwen en schrijven van uw website!

Lees verder

 

4net Interactive

Met een team van strategen en developers ontwikkelen we decentrale apps die gebruik maken van blockchain technologie. Complexe administratieve processen leggen we vast in blockchains, op basis van consensusmodellen of algoritmes. Het resultaat: maximale cryptografische zekerheid, beveiliging en efficiëntie. Voor het opzetten maken we gebruik van frameworks als Hyperledger Fabric of het openbare Ethereum.

Lees verder

 

Mijn Vastgoed™

Mijn Vastgoed™ wil het voor iedereen mogelijk maken om in vastgoed te investeren. Daarom ontwikkelt Mijn Vastgoed een online platform waarop investeringen in individuele beleggingswoningen opgedeeld kunnen worden in blockchaintokens en aangeboden kunnen worden. De financiering voor de ontwikkeling van het online platform gebeurt door de uitgifte van dividend tokens. Deze tokens geven recht op dividend uit het bedrijf.

Lees verder

 

GUTS

GUTS maakt een einde aan ticketfraude en oneerlijke woekerprijzen. Wij maken het leven makkelijker voor organisatoren van allerlei events, artiesten, event locaties en, natuurlijk, iedereen die ooit een kaartje koopt. 

Lees verder

 

DAGCOIN

Dagcoin is een nieuw betaalmiddel, met rondom de munt een eigen economie. De munt maakt gebruik van de nieuwste technologie die schaalbaar is, veilig, eenvoudig in gebruik en wereldwijd te gebruiken.

Lees verder

Copyright © 2020 Crypto Experts
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren