Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Crypto Experts Community

Crypto Experts - AMA

‘Ask Me Anything’

In deze groep proberen we zo veel mogelijk crypto gerelateerde vragen te beantwoorden en elkaar zorgvuldig op weg te helpen. Iedereen die wil beginnen of net is gestart met zijn eerste investering in cryptocurrency, kan zich het beste melden in deze groep. Samen zullen we kijken naar de te nemen stappen om u zo veilig mogelijk op weg te helpen.

 

D-Crypto - Community

Een leuke community met diverse ervaren en ook minder ervaren leden die reeds handelen in cryptocurrency. Hier worden diverse coins besproken en kunnen deelnemers elkaar tips geven. Ook wordt er één keer per maand een gezamenlijke handel georganiseerd en zijn er club meetings in de omgeving van Utrecht. Tijdens deze bijeenkomsten zullen de door de groep bepaalde onderwerpen onder het genot van een hapje en drankje besproken worden.

 

Crypto Experts op Twitter

Houd u graag de laatste ontwikkelingen bij van diverse crypto projecten? Op Twitter volgen we meer dan 100 bedrijven en gaan wij (in het Engels) fanatiek de discussie aan met diverse ICO’s en reeds gevestigde blockchain bedrijven.

Volg ons en kijk mee achter de schermen!

Twitter

 

Crypto Experts op Facebook

Op onze facebook pagina delen we leuke acties en posten we de beste cryptocurrency gerelateerde nieuwsberichten.

Graag houden we u op de hoogte van wat er wereldwijd speelt en organiseren we regelmatig een event waar u bij kunt zijn.

Like onze page om op de hoogte te blijven of laat een recensie achter indien u reeds gebruikt heeft gemaakt van onze service. Alvast vriendelijk bedankt!

Facebook

 

Community Airdrops

Wij zetten hier alleen makkelijke en toch veelbelovende Airdrops op een rijtje.
Door lid te worden van een telegram groep en of Twitter page te volgen bent u al snel een aantal cryptocurrency tokens rijker. 

Hieronder een lijstje van onze (Nederlandse) partners, vrienden en of gratis gesponsorde projecten: 

ATT is gaat een EOS gebaseerde crypto-exchange beginnen die zijn transactiekosten verlaagd met exchange tokens

1000 gratis ATT Tokens

De missie van de ARAW is om uw dagelijkse boodschappen te belonen met crypto

500 gratis ARAW Tokens

Flash lanceert een nieuwe blockchain die de creatie en overdracht van munten bevordert op basis van een open source cryptografisch protocol, zonder te worden beheerd door een centrale autoriteit (decentralisatie)

500 gratis FLASH TokensWat is een airdrop en wat is het doel van een airdrop?

Lees meer

 
 
Copyright © 2020 Crypto Experts
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren