Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Crypto Experts

Wij van Crypto Experts geven, met vele jaren ervaring in digitale valuta’s, regelmatig groepspresentaties of individuele op maat gemaakte uitlegsessies.

Wij maken u in een paar simpele stappen wegwijs in de handel van Cryptocurrency. 

Crypto Experts werkt flexibel, op basis van behoefte en dus zonder vaste contracten. U geeft geen geld uit handen en blijft zelf bepalen waar u in gaat beleggen. Wij zijn er voor om u uitleg en hulp te bieden. Dit doen wij zodat u zelfstandig en veilige aan de slag kan gaan met het verhandelen en opbouwen van uw eigen beleggersportfolio.

U betaald bij ons een eenmalig bedrag voor een afspraak bij u op locatie. Samen gaan we dan aan de slag met het aanmaken en uitleggen van een zo veilig mogelijke Crypto-Exchange (beleggersplatform), helpen we u met de aankoop van uw eerste Bitcoin en geven naast belangrijke tips omtrent het veilig beheren van wachtwoorden, ook informatie over het het belang van een hardware Wallet (Digitale portemonnee voor Cryptocurrency die u zelf beheert)

Blijf in alle gevallen zelf eigenaar van uw investeringen.

Wij bieden u op locatie of aan de telefoon uitleg en ondersteuning voor beginnende beleggers, die nog onbekend zijn met de Crypto-Exchanges, het inkopen van Bitcoin of het aanmaken van een online/offline Wallet. Wij adviseren geen specifieke coins, maar kunnen u er in het algemeen wel veel over vertellen.

Naast deze service zullen we u uitgebreid informeren omtrent de risico's en hoe u de meest gemaakte beginnersfouten kan voorkomen.

Ook kunnen we u in een gevorderde sessie meer vertellen over bijvoorbeeld het 'Minen' van Cryptocurrency. Minen is een digitale manier voor het delven van bijvoorbeeld Bitcoins, zoals mijnwerkers dat doen naar goud. Wij leggen u graag stapsgewijs uit waar u  op moet letten bij de aanschaf van een Miner en hoe u bijvoorbeeld vooraf de verwachte inkomsten kan berekenen. 

Neem contact op met Crypto Experts voor een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek:

Klik hier!

 
Copyright © 2020 Crypto Experts
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren